Yritystilaisuudet

Yritystilaisuudet vaativat kokemusta ja osaamista. Keskitymme siihen mikä tilaisuudessa on tärkeintä. Se tuskin on ruoan jonottaminen. Hyvä ruoka ja tilaamanne palvelun toteutus ajallaan on meille itsestäänselvyys. Tässä kohtaa olemme varmoja toteuttajia, emme ainoastaan yrittäjiä. Jos joku asia ei toimi, kerromme sen heti, emmekä selittele jälkikäteen.

Vuosittain toteutamme noin 300 yritystilaisuutta. Tilaisuuksien henkilömäärät vaihtelevat 20:sta vieraasta 2500:n vieraaseen. Kauttamme saatte tarvittaessa pitopalvelun lisäksi juhlissanne tarvittavat kalusteet, äänentoiston, teltat ja somistuksen. Avaimet käteen, kuten sanonta kuuluu.

Onpa yrityksesi seuraava tilaisuus pikkujoulu, tuotelanseeraus, harjannostajaiset, henkilökunnan virkistyspäivä, seminaari, cocktailtilaisuus, asiakastilaisuus, tilinpäätösjuhla tai Get Together,
niin ota yhteyttä tai pyydä tarjous!.

Talven kausimenu.

Talven kausimenu

Noutopöytien somistepaketit

Olemme suunnitelleet kolme valmista somistepakettia; merellinen Antibes, raikas Montana ja eksoottinen Samoa. Noutopöytien somistepaketit voi vuokrata edullisesti ruoan toimitukseen tai tilaisuuteen, jossa on tarjoilijamme hoitamassa tarjoilun. Paketin somisteet sopivat yhteen n. 2–3 m pitkään noutopöytään.

Antibes, merellinen somistusteema
Antibes
Merellinen somistusteema
Antibes, merellinen somistusteema
Montana
Raikas ja juhlava somistusteema
Antibes, merellinen somistusteema
Samoa
Eksoottinen somistusteema
Kolme erilaista somistusteemaa
Somistuspaketit
pdf
Haarukkabuffet
Haarukkabuffet
Yritystilaisuus
Keskiaikainen juhla
Villi Länsi -juhla
Streetfood