Pitopalvelu eli catering

Pitopalvelu tai Catering tarkoittaa ruokien, astioiden ja  pöytäliinojen toimittamista johonkin vuokrattuun tai omaan tilaan. Palveluun sisältyy myös tarjoilu ja tarvittaessa kalusteita, valoja, äänentoistoa tai mitä onnistunut tilaisuus milloinkin vaatii. Pitopalvelu voi myös olla vain tarjottavien toimittamista, astioilla tai ilman, noudettuna tai paikalle toimitettuna.

Onnistunut pitopalvelu tarkoittaa mielestämme sitä, että keskitytään olennaiseen, järjestettäviin juhliin. Juhlan aihe ja vieraat ovat pääasia. Pitopalvelun tehtävä on olla juhlissa näkymättömissä, mutta koko ajan saatavilla. Haluamme, että tilaisuus muistetaan onnistuneina hääjuhlina, syntymäpäivinä tai yritystilaisuutena, jossa oli herkullinen ruoka ja kaikki järjestelyt toimivat moitteettomasti, mutta huomiota herättämättä. Ykköstavoitteemme on hoitaa tilaisuus niin hyvin, että te ja vieraanne otatte meihin yhteyttä seuraavallakin kerralla, kun tarvitsette pitopalvelua.

Palveluumme sisältyy maukkaan ruoan lisäksi paljon muutakin. Pitopalvelu Hupli auttaa sinua kaikissa catering-palveluissa ja järjestelyissä. Yhtenä tärkeimpänä vuosikymmenien kokemus, josta kertyneen tiedon annamme käyttöösi. Alla on lueteltu osia, joista palvelu koostuu.

Juhlapaikan valinta

Juhlapaikan valinta

Yleensä ensimmäinen asia juhlia järjestettäessä on, missä ne vietetään. Käymme vuosittain n. 80 eri juhlatilassa pääkaupunkiseudulla, joten juhlapaikat kuin myös niiden keittiö ja muu varustus ovat meille tuttuja. Osaamme kertoa, minne bändi on luontevinta sijoittaa, mihin laittaa tarjoilupöytä ja monelleko hengelle on tilaa. Sivuillemme olemme koonneet tutuimmat paikat, mutta uusia paikkoja tulee jatkuvasti lisää. Kysy, kerromme lisää!

palvelu

Tarjous

Tarjous tehdään niin, että huomioimme annoshinnassa kaikki kulut, mitä tilaisuuden toteutus vaatii. Tarjous sisältää sen minkä olette pyytäneet, ettekä joudu miettimään montako tarjoilijaa tarvitaan ja minkälaisia astioita olisi syytä olla. Tarjouksessa on kerrottu myös selkeästi, mitä siihen ei sisälly.

sopimus

Sopimus

Kun olet hyväksynyt tarjouksen ja varannut päivän, niin lähetämme sinulle tilausvahvistuksen. Siitä näet tilaisuutesi tiedot, kuten sovitut astiat, menun, aikataulun ja vielä avoinna olevat kysymykset. Vahvistuksesta näet myös, milloin sinun tulee ilmoittaa lopullinen henkilömäärä.

Menut

Menut

Esimerkkimenumme ovat monesti nk. räätälöitäviä menuja, joista voi valita ruokalajeja ryhmistä. Pohjimmiltaan menut on suunniteltu erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Kun olet löytänyt sopivan menun, räätälöimme sen sinulle sopivaksi. Autamme tarvittaessa valinnoissa ja kerromme mikä ruokalaji sopisi mihinkin.

Astiat ja pöytäliinat

Astiat ja pöytäliinat

Käytämme tilaisuuksissa aina omia astioitamme hygienian vuoksi ja käytännön syistä. Astiat ovat kuljetukseen sopivissa kehikoissa, joissa ne eivät likaannu eivätkä rikkoudu. Juhlapaikalla astiat ovat kehikoiden ansioista nopea ja helppo kattaa pöytiin. Ruokailun- ja kahvitarjoilun jälkeen, ne kerätään likaisina samoihin kuljetuskoreihin, jolloin juhlapaikan keittiön pöytätilat pysyvät vapaina ja puhtaina. Pöytäliinat meille toimittaa pesula ja ne voitte hankkia halutessanne itsekin.

Tarjoilu

Tarjoilu

Tarjoilu tarkoittaa enemmän kuin pelkät tarjoilijat. Tarjoilijat ovat meidän palkkalistoilla ja koulutettu siihen työhön, mitä pitopalvelu erityispiirteineen vaatii. Tarjoilijan kanssa käydään ennen tilaisuutta läpi kaikki tilaisuuden yksityiskohdat, asiakkaamme on meille kertonut. Lisäksi tarjoilijan mukana tulevat tarvittaessa kahvinkeittimet, tarjottimet, ottimet, kaatimet sekä muut tarjoilu ja keittiövälineet.

Neuvoja

Neuvoja juhliin

Palvelun varaamisen yhteydessä saatte linkin asiakassivuillemme, joista löydätte kattavat ohjeet ja neuvot mm. alkoholijuomien määrien arvioimisesta, pöytien järjestämisestä juhlatilaan ja muista asioista jotka helpottavat juhlien toteutusta. Nettisivuillemme olemme koonneet muutaman yleisohjeen, mutta asiakassivujen ohjeet ovat yksityiskohtaiset ja kuhunkin tilaisuuteen sopivat.

Kotitalousvähennys

Kotitalous-
vähennys

Perhejuhlien yhteydessä kotona tapahtuva tarjoilu-, kahvinkeitto- ja ruoanlaittotyö on kotitalousvähennykseen oikeuttavaa työtä.

Laskussamme on erittely henkilökunnan työn osuudesta, joten osuus on helppo ilmoittaa verottajalle.

Pitopalvelu Hupli tarjoaa pitopalvelua Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella.
Kysy meiltä myös tarjousta muilla paikkakunnilla, kuten Kirkkonummi, Kauniainen, Nurmijärvi.

Tilaisuus kuin tilaisuus

Hoidamme erilaisten tapahtumiesi tarjoilut kokemuksella ja ammattitaidolla.

Pyydä tarjous