Suunnitteletko parhaillaan rippijuhlien järjestämistä? Rippijuhlien vierasmäärä kohoaa helposti kymmeniin, mikä tekee pitopalvelun tilaamisesta houkuttelevan tavan järjestää tarjoilut.

Rippijuhlien järjestäminen vaatii paljon puuhaa

Rippijuhlat pidetään useimmiten heti konfirmaatiojumalanpalveluksen perään. Ripille pääsyn juhlistaminen on tavallisesti hyvin vapaamuotoinen juhla, joka kokoaa yhteen ripille päässeen itsensä ja hänen perheensä, sukulaisensa ja kumminsa. Joissakin seurakunnissa on tapana, että rippikoulussa toimineet isosetkin kiertävät juhlissa tervehdyskäynnillä, vaikkapa lauluesityksen esittämällä. Rippijuhlien vierasmäärä kohoaa tavallisesti kymmeniin, jolloin tarjoilujen järjestäminen vaatii jo vaivannäköä. Rippijuhliin katetaan usein kahvipöytä makeine ja suolaisine tarjottavineen. Jos juhlissa viihdytään pidempään, on ruokaisampi buffetpöytä tarpeen.

Rippijuhlat, Tarjoilija kaataa kuohuviiniä laseihin.

Tarjoilujen järjestäminen pitää sisällään juhlamenuun suunnittelua, raaka-aineiden hankkimista sekä suolaisten ja makeiden tarjottavien valmistamista. Tilaisuuteen tarvitaan myös riittävä määrä asianmukaisia tarjoilu- ja ruokailuastioita. Moni järjestää rippijuhlat kotona, jolloin istumapaikoista voi olla pulaa. Haarukkabuffet sopiikin loistavasti kotona järjestettäviin juhliin, sillä se koostuu nimenomaan yhdellä kädellä syötävistä ruokalajeista. Tällöin syöminen sujuu seistenkin, pelkällä haarukalla.

Pitopalvelu Hupli tekee juhlapäivästä herkullisen

Tilatessasi rippijuhlien tarjoilut Pitopalvelu Huplilta sinun ei tarvitse murehtia kokkausten onnistumista. Kauttamme saat myös tarjoilu- ja ruokailuastiat sekä kuljetus- ja tarjoiluapua. Antaessasi juhlatarjoilut Pitopalvelu Huplin hoidettavaksi voit nauttia täysin rinnoin mukavasta päivästä. Sen sijaan, että huhkisit itse keittiössä, voit vastaanottaa vieraitasi ja seurustella heidän kanssaan kiireettömästi.

Rippijuhlat, raparperi-vaniljapannacotta.

Rippijuhlat, haarukkabuffetMikäli järjestät rippijuhlat kesäaikaan, kannattaa sinun olla ajoissa liikkeellä pitopalvelun tilaamisen suhteen. Konfirmaatiojumalanpalvelukset pidetään tavallisesti viikonloppuisin, jolloin niin pitopalvelulle kuin juhlatiloillekin on enemmän kysyntää. Rippijuhlien ei toki tarvitse järjestää konfirmaatiopäivänä. Joustavuus juhlien ajankohdan suhteen mahdollistaa tarvitsemiesi palveluiden järjestymisen. Ilmoita juhlistasi mahdollisimman aikaisin myös kutsuttaville.

Kesäjuhlien buffetia suunnitellessa kannattaa huomioida lämmin sää, kutsuvierasmäärä ja istumapaikkojen riittävyys. Kylmät ruokalajit ovat edukseen etenkin kesähelteellä. Hyväksi havaittuja ovat mm. raikkaat ja toisiaan täydentävät salaatit, kalaruoat, falafelit, lihapullat, piirakat sekä suolaiset ja makeat leivonnaiset.

Pitopalvelu Hupli tuntee pääkaupunkiseudun juhlapaikat

Koetko, että haluaisit vuokrata juhlatilan rippijuhlia varten? Pitopalvelu Hupli on huolehtinut pääkaupunkiseutulaisten juhlatarjoiluista jo vuodesta 1976 lähtien, joten juhlapaikatkin ovat ehtineet tulla tutuiksi. Hyviksi havaitsemiimme vuokrattaviin juhlatiloihin voit tutustua täällä.
Lue myös Helsingin juhlapaikoista kertova blogimme täällä.

Ota yhteyttä Pitopalvelu Hupliin, niin räätälöidään yhdessä ikimuistoinen menu juhliisi. Meiltä voit kysyä myös juhliisi sopivista vuokrattavista juhlatiloista!