Etsitkö juhlatilaa Espoosta tai Kauniaisista? Mikäli vastasit myöntävästi, olet saapunut oikeaan paikkaan. Pitopalvelu Hupli on vuosikymmenten ajan toimittanut juhlatarjoiluja tottuneesti lukuisiin pääkaupunkiseudulla sijaitseviin juhlatiloihin, ja näin ollen meille on muodostunut tarkka käsitys tarjolla olevista juhlapaikoista ja niiden keittiövarustelusta. Vuokrattavaksi löytyy erityyppisiä juhlapaikkoja ja tiloja, erilaisiin tapahtumiin ja merkkipäiviin, jokaiseen vuodenaikaan.

Trap Factory, Espoo
Trap Factory juhlatila, Espoo

Autamme sinua juhlatilan etsimisessä

Pitopalvelu Hupli on toiminut vuodesta 1976 lähtien, ja kuluneiden toimintavuosiemme aikana ovat Espoossa ja Kauniaisissa sijaitsevat juhlatilat tulleet meille hyvinkin tutuiksi. Sen lisäksi, että tarjoamme cateringin erilaisiin tapahtumiin, voimme suositella juuri sinun toiveisiisi sopivaa juhlapaikkaa.

Ymmärrämme maiseman ja miljöön roolin tilaisuuden tunnelmanluojana, mutta pitopalveluyrityksenä kiinnitämme huomiota etenkin juhlatilojen toimivuuteen: minkälaiset ovat juhlapaikan tarjoama keittiövarustelu kylmäsäilytysmahdollisuuksineen ja ruokailutilat kalusteineen. Tuntiessamme juhlatilojen varustelun, pystymme huomioimaan jo ennalta esimerkiksi kylmäketjun katkeamattomuuden tai tuomaan ylimääräisiä liesiä mukanamme keittiötilaan.

Parkvilla, juhlatila Espoossa.

Juhlatilavalintaa tehtäessä on huomioitava monia asioita, kuten mm. kutsuvieraiden määrä, liikenneyhteydet, keittiön varustelu ja kalusteiden riittävyys. Tilavarauksessa tulisi huomioida myös se aika, joka tarvitaan juhlatilan koristeluun, kalusteiden siirtelyyn ja loppusiivoukseen.

Oletko miettinyt, minkälaisessa miljöössä sinä haluaisit järjestää juhlat? Pitopalvelu Hupli voi suositella sinulle hyviksi kokemiaan juhlapaikkoja, joissa yhdistyvät juuri sinulle tärkeät asiat.

Kartanomiljöön arvokkuutta juhlaan

Tunnetko Espoon Karhusaaressa, Länsiväylän kupeessa, sijaitsevan Sinebrychoffin huvilan? Sen lisäksi, että tämä huvila sijaitsee kauniilla paikalla meren rannalla, löydät sen myös hyvien liikenneyhteyksien varrelta. Sinebrychoffin päärakennus tarjoaa juhlatilat jopa yli 100 hengelle. Tämä kauppaneuvos Nicolas Sinebrychoffin vuonna 1892 rakennuttama huvilapalatsi on paikka, jossa järjestät unohtumattoman tilaisuuden kauniin merimaiseman ympäröimänä.

Kenties sinäkin olet kulkenut Träskändan kartanon mailla vanhoja tammia ihastellen. 1700-luvulla perustettu Träskändan kartano sijaitsee lähellä Espoon Pitkäjärveä, Suuren Rantatien varrella. Träskändan omistajana 1800-luvulla toimineen Aurora Karamzinin tilauksesta toteutettuun meijerikeskussuunnitelmaan kuulunut Meijeri on nykyisin vuokrattavana erilaisiin tapahtumiin. Meijeri tarjoaa hyvin varustellun juhlatilan historiallisesti arvokkaassa maisemassa.

Villa Junghans, juhlapaikka Espoo.

Vaikuttavan juhlapaikan tarjoaa myös Leppävaarassa sijaitseva, 400 vuotta vanha Albergan kartano. Tämä kauniin puutarhan ympäröimä kulttuurihistoriallinen aarre on Espoon kaupungin omistama, ja kaupunki vuokraa huvilan holvikellaria erilaisiin kulttuuritapahtumiin, seminaareihin ja juhliin.

Villa Junghans on 1910-luvulla rakennettu, Kauniaisten kaupungin omistama huvila, joka lisärakennuksineen tarjoaa tilat erikokoisiin tilaisuuksiin. Tämä paikka tarjoaa upean paikan juhlia suuremmallakin joukolla: huvilan lisärakennus tarjoaa tilat jopa 150 hengelle.

Espoossa meri on lähellä

Espoon rantaviiva on täynnä viehättäviä venesatamia rantarakennuksineen, jotka tarjoavat merelliset puitteet kesäjuhliin ja alkusyksyn tunnelmallisiin iltoihin. Esimerkiksi Soukan venekerhon paviljonki tarjoaa juhlapaikan, josta löytyy hyvin varusteltu keittiö. Rakennusta ympäröivällä kallioisella pihalla voi nauttia vaikkapa tervetulomaljat. Tästä lyhyen matkan päässä sijaitsee myös Laurinlahden venekerho, joka on myös hyvä vaihtoehto merihenkistä juhlapaikkaa etsivälle. Lännempänä Espoota, Suomenojan venesatamassa, sijaitsee Meritie ry:n Pursimaja, jota saavat varata juhlatilaksi niin venekerhon jäsenet kuin ulkopuolisetkin.

Soukan venekerho, juhlatila meren rannalla
Laurinlahden venekerho, merellinen juhlapaikka Espoossa

Etsitkö maalaisromantiikkaa huokuvia juhlapaikkoja?

Viehättävä Carlberg on suosittu häidenviettopaikka lähellä Espoon Pitkäjärveä. Tämä kotoisaa maalaistunnelmaa huokuva vanha ruotsinkielinen seuratalo tarjoaa istumapaikat noin 100 hengelle. Maalaisromantiikkaa etsivälle suosittelemme myös Kauklahdessa sijaitsevaa seuratalo Valhallaa, joka tarjoaa istumatilat jopa 120 hengelle. Tämä lähes 100 vuotta vanha talo tarjoaa hyvin varustellun keittiön ja juhlasalin esiintymislavoineen.

Kahvi-Kaisa, Espoo.

Juhlimaan pääsee myös julkisilla liikennevälineillä

Mikäli etsit juhlatilaa julkisten liikenneyhteyksien varrelta, ovat hyviä vaihtoehtoja esimerkiksi Leppävaarassa juna- ja bussiyhteyksien varressa sijaitsevat Albergan kartano, Parkvilla ja Thorstorp, metro- ja bussiyhteyksien varrella Otaniemessä sijaitseva Trap Factory sekä Servin Mökki.

Juhlavieraiden määrä ohjaa juhlatilan etsimisessä

Helpottaaksemme sinua sopivan kokoisen juhlatilan etsimisessä,
ryhmittelimme hyviksi havaitsemiamme Espoossa sijaitsevia juhlatiloja vierasmäärän mukaan.

Yli 100 hengen tilaisuuksiin suosittelemme näitä juhlatiloja:

Enintään 80–100 hengen tilaisuuksiin suosittelemme näitä juhlatiloja:

Nämä juhlatilat soveltuvat hyvin enintään 60–80 hengen tilaisuuksiin:

Nämä juhlatilat soveltuvat hyvin enintään 50–70 hengen tilaisuuksiin:

Nämä juhlatilat soveltuvat hyvin enintään 50–60 hengen tilaisuuksiin:

Alle 50:n hengen tilaisuuksiin suosittelemme näitä juhlatiloja:

Tunnemme hyvin myös Helsingin juhlapaikat.
Lue lisää blogistamme!