Häät

Häät

Suunnittele kanssamme onnistunut tarjoilu, jolloin voitte huolettomasti nauttia itse juhlapäivästä.

Sinä ja tuleva puolisosi pääsette alkuun lähettämällä tarjouspyynnön, jossa kysymme teiltä oleellisimmat tiedot tarjousta varten. Sen jälkeen saatte meiltä kattavan tarjouksen, josta on helposti nähtävillä koko tarjoilun sisältö sekä kokonaishinta. Tarjouspyyntöön pääsette tästä.

Alla on muutamia esimerkkejä suosituista häämenuista. Menut kokonaisuudessaan valintoineen näet täältä.
Häämenut muokkautuvat eri ajankohtiin, eri juhlatiloihin sekä teemoihin. Kerro toiveistanne ja voimme suunnitella yhdessä juuri teille sopivan kokonaisuuden.

Buffetehdotus 3 häihin
Buffetehdotus 4 häihin
Buffetehdotus 7 häihin

Alla oleva menu on saanut nimensä siitä, että sen ruokalajit voi tarvittaessa nauttia pelkällä haarukalla. Menu sopii siis mainiosti myös seisten tapahtuvaan ruokailuun.
Jos järjestätte rentoa tai myöhään iltaan ajoittuvaa häätarjoilua niin tämä lista on erinomainen vaihtoehto.
Tässä koottuna yksi esimerkki, koko listan näet tästä.

Haarukkabuffetehdotus häihin

Menut valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista, lihatukku Votkin toimittaa meille lihat ja Kalatukku E.Eriksson merenelävät.


Hääkakut

Valkoinen hääkakku

Häät kruunaa kakku. Kakkuvalikoimamme sekä muita suosittuja jälkiruokavaihtoehtoja näet täältä.
Järjestämme muutaman kerran vuodessa myös kakkumaistiaisia
Erittelemme kakkujen hinnat tarjoukseen, jolloin kakun tai muita makeita herkkuja voi tuoda juhliin myös itse.

Meiltä saat vinkkejä pöytien järjestelyyn ja kattaukseen. Lähes kaikki pääkaupunkiseudun juhlapaikat ovat meille tuttuja. Tänäkin vuonna olemme järjestäneet onnistuneita juhlia lähes sadassa eri pääkaupunkiseudun ja kehyskuntien juhlatiloissa.

Hääkattaus Tenalji von Fersenissä

Varattuasi juhlat meiltä, hintaan sisältyy suunnittelupalaveri toimistollamme muutama kuukausi ennen juhlia. Suunnittelun lopuksi maksetaan varausmaksu. Palaverilla on tyytyväisyystakuu. Varausmaksua ei tarvitse maksaa, jos emme ole onnistuneet vakuuttamaan teitä.

Vuoden 2019 alusta tilaukseenne sisältyy ”minun juhlani” palvelu, jonka kautta pääsette näkemään reaaliajassa omien juhlienne sovitut menut, allergiatiedot, sovitut aikataulut ja kaikki asiat mitä olette meidän kanssa sopineet. Kerromme asiasta kohta lisää!