Juhlia järjestävällä on monia asioita mietittävänään, juhlapaikasta tarjoiluihin, kattauksesta ja juhlatilan koristelusta illan ohjelmanumeroihin. Juhlatilavalintaa tehdessäsi huomioi vieraiden määrä sekä toiveesi juhlapaikan miljööstä ja tunnelmasta. Pitopalvelu Huplilla on pitkä kokemus juhlamenyiden tarjoamisesta erilaisiin tilaisuuksiin. Tarjoamamme pitopalveluosaamisen lisäksi voimme suositella juuri sinun juhlaasi soveltuvia juhlatiloja Vantaalla ja Tuusulassa. Tunnemme myös näiden tilojen varustelun, keittiötiloista kylmäsäilytys- ja ruoanlämmitysmahdollisuuksineen sekä ruokailutilat tarjoilupöytineen ja ruokailuryhmineen.

Juhlatilavalintaa ohjaa teknisten vaatimusten, kuten tilavuuden ja keittiövarustelun, lisäksi myös juhlan teema. Ympäröivä miljöö vaikuttaa paljon juhlan tunnelmaan. Vantaalta ja Tuusulasta löytyy erityyppisiä paikkoja järjestää juhlat. Seuraavaksi esittelemme niistä muutaman.

Vantaa juhlatila, Bygård

Toivotko juhlatilalta ylellistä tunnelmaa?

VIP-tason juhlapaikan tarjoaa Vantaan Martinlaaksossa sijaitseva Villa Grande. Tämä hyvin varusteltu kolmikerroksinen huvila tarjoaa juhlijoille korkeatasoiset puitteet ja paljon erilaista tekemistä. Tässä juhlapaikassa on ruokaillut parhaimmillaan 150 henkeä. Villa Grandesta löytyy tunnelmalliset tilat illanviettoon ja rentoutumiseen. Vierailla on käytössään myös 12 hengen sauna ja kuntoilulaitteet. Alakerrasta löytyy yökerhomainen tila bändikorokkeineen ja soittimineen sekä karaokelaitteineen. Villa Grandea ihaillessa ymmärtää hyvin sen, miksi siellä on vuosien varrella kuvattu lukuisia tunnettuja tv-tuotantoja.

Vantaa juhlatila, Björkhem

Rentoa yhdessäoloa maalaismaisemissa

Tuusulan Ruotsinkylässä sijaitseva Villa Tammikko on viehättävä punainen huvila, jota ympäröi kaunis puutarhapiha. Huvilan läheltä löytyvät myös metsäpolut ja maalaismaisemassa kulkevat reitit, joihin vieraat pääsevät tutustumaan paikan päältä vuokrattavilla sähköpyörillä. Villa Tammikko on ihanteellinen paikka järjestää sukujuhlat tai vaikkapa työpaikan virkistystapahtuma jopa 60 hengen seurueelle. Majoitustiloja on tarjolla yhdeksälle hengelle.

Vantaa juhlatila, Ylästön kotiseututalo

Ruukin Tangotehdas tarjoaa rouhean tehdasmiljöön

Ruukin Tangotehdas sijaitsee yli 200 vuotta vanhassa tehdasrakennuksessa Tuusulan Kellokosken ruukissa. Miljöö on täynnä historiallista tunnelmaa vanhoine tiilirakennuksineen, alueen läpi virtaavan joen kohistessa taustalla. Sen lisäksi, että Ruukin Tangotehtaalla järjestetään säännöllisesti tanssi- ja joogatunteja, tarjoaa tämä miljöö trendikkäät puitteet erilaisiin juhliin, tilaisuuksiin ja illanistujaisiin. Tämä miljöö on täydellinen valinta niille, jotka etsivät juhlatilalta loft-tyyppistä tunnelmaa.

Vantaa juhlatila, Midård

Etsitkö perinteikästä tunnelmaa juhlaasi?

Tuusulan nuorisoseuratalo Väinölä on perinteikästä tunnelmaa huokuva juhlapaikka, joka tarjoaa viihtyisät tilat jopa 200 hengen tilaisuuksiin. Sen lisäksi, että tätä 100-vuotiasta taloa vuokrataan erilaisiin tilaisuuksiin, kuten kokouksiin ja juhliin, tunnetaan Väinölä myös Tuus-Teatterin kotinäyttämönä. Historiasta kiinnostuneille on mainittava, että Väinölä on sotavuosina ollut Puolustusvoimien käytössä ja tällöin toimi talon juhlasali miehistön majoitustilana.

Onnistuneet juhlat ovat Pitopalvelu Huplille kunnia-asia

Haluamme oman tietämyksemme kautta vähentää juhlia järjestävän stressiä. Täältä löydät hyödyllistä tietoa erilaisista tarjoilutavoista, pöytien asettelusta ja vinkkejä alkoholijuomien menekin arvioimiseen.

Juhlatilaa valitessasi tulisi sinun tietää vieraiden määrä. Tässä suosittelemiamme juhlapaikkoja Vantaalla ja Tuusulassa erikokoisille henkilömäärille:

Yli 100 hengen tilaisuuksiin suosittelemme näitä juhlatiloja:

Enintään 80–100 hengen tilaisuuksiin suosittelemme näitä juhlatiloja:

Enintään 60–80 hengen tilaisuuksiin suosittelemme näitä juhlatiloja:

Enintään 50–70 hengen tilaisuuksiin suosittelemme näitä juhlatiloja:

Enintään 50–60 hengen tilaisuuksiin suosittelemme näitä juhlatiloja:

Alle 50 hengen tilaisuuksiin suosittelemme näitä juhlatiloja:

Tunnemme hyvin myös Helsingin, Espoon ja Kauniaisten juhlatilat.
Lue lisää blogistamme:

Tunnemme Espoon ja Kauniaisten parhaat juhlatilat
Etsitkö juhlatilaa Helsingistä?